Sunday afternoon

söndag, och jag har såååååå ont i benen!
att gå i trappor är just nu tortyr av värsta slag.. Shit!
helt enkelt att lägret har gett mig något, förhoppningsvis betyder detta att hästlåren har tränats lite.. hm märks la.

Ja lägret då. Har vart helt okej, med bowling, pizza å planering på fredagen, och 7 timmars dansande på lördag + lekar.. Lekar där norsk fylla ingick, jag upptäckte rätt snabbt att norsk fylla inte var min grej. Efter 10 varv var världen totalt upp och ner och jag gjorde sveriges mest graciösa vurpa.. Hrm..  Kan säga att byxorna jag hade på mig var gröna från fotändan upp till midjan. Great.
Idag var humöret nere på botten och letade, vet inte varför. Men de är som jag och Lina diskuterat. Jag låter alla omrking mig påverka, istället för att bara fokusera på dansen som är det jag egentligen älskar att hålla på med.
Vi kom fram till att det är därför mitt intresse för dansen just nu är väldigt svagt. Men jag kan inte låta bli, jag är sjukt påverkbar, oroar mig över allt.

Jag har en noja att det alltid känns som någon bevakar mig, även fast jag är i en folkmassa på några 1000 pers, så känns det som att någon kollar på just mig. Kollar, uppochner blicken, utvärderar..
Så vet jag att folk som är bättre än mig på något eller ser bättre ut (vilket jag alltid tycker) sjunker självförtroendet ner på bottnarnas botten och jag känner mig som en myra.
Sjukt jobbigt det där egentligen.
Jag kan liksom inte ens gå å lägga mig utan att det känns som någon kollar på mig, så jag måste tänka på att byta om så jag inte står spritt språngande naken, o alltid kolla så inget är fel, typ håret eller något. helt sjukt :S

Men aja, jag är hemma från danslägret nu iaf. Gjort klart presentationen till AMS, så får se hur det går imorgon. Nyss kollat klart Top Model 9 osv.

Trött som få är jag.  Saknar solen gör jag också, men rätt skönt ändå med lite regn idag... Passade humörsnivån!
Ska gå och måla om naglarna nu.

Du har stulit mitt hjärta, vet du det? Konstigt nog är jag inte nerövs över det, för jag vet att mitt hjärta är tryggt hos dig. En mer trygg plats undrar jag om det går att hitta. <3     

                                                                                     

Freeedag!

Ja hejsan! Allas hatade hälsning som jag kör med hundrasjuttielva gånger om dan :)

Fredag idag, vilket betyder stress, och dansläger! Är inte alltför pepp på det, men det får lösa sig helt enkelt. Slutar halv 4 idag och 5 ska vi åka härifrån :S Funderar på att kolla om jag kan sluta engelskan tidigare och kila hem. Har inte packat allt än osv....

Sista april blir ingen vanlig sista april á la alexandra tror jag. vill inte slösa hur mycket av min förmögenhet (host) på festande.. Så ska nog slopa sista och satsa på marknadshelgen istället ;)
Där är det grymt mycket mer öös, mowhaha =)
Lina, liksom hur många gånger har inte vi varit där och lymlat sönder hela rättvik? :D haha =)
Minnen för livet finns i Rättvik. Och mer blir det eftersom jag har beloved Robert där :)

Ska bli så grymt härligt å få sommar med dig honey! Nytt å fräscht:)


Nej palla nörda mer, ska nog ner å nörda nintendo istället =)

PUSS Å KRAM SKUMBANAN

Onsdaag!

Och just nu lyser solen med sin frånvaro. Men verkar vara någorlunda klart ute, så de kan nog bättra på sig =)..
Sitter och väntar på bussen, börjar 0920. Drygaste lektionsaten på lääänge länge! Samma lektion hela dagen, med min favourite, IngaLiis! BAH! Haha vi brukar inte komma alltför överens! :)
Sen hem, packa väska, byta om, och åka till dansen.. Sen hämtar Robbbs upp mig i Gagnef, ska hem till honom, MYS.
På fredag är det dansläger, jag är inte alltför pepp, men det blir säkert bra. Ska bowla och käka pizza med hela gänget på fredan, och på lördag börjar allvaret. Dansshowen är ju liksom om 2 veckor. Men jag tycker alla danser sitter och så. Det är väl bara kläderna jag inte orkar ta tag i, suck...
Men det löser sig väl också...
Fan vad jag vill ha mitten av maj, kommer nog vara otroligt chill i skolan då, och inte allför långt kvar till skolavslutningen! :)
Och det betyder.... SOMMAR! Årstiden då man äntligen känner att man lever.. Annars går jag bara runt som i dvala och är en liten hatare av allt..  :)

Nytt för mig å Rob också ;) Sommar å allt, hehe =)

Naej men ska ner å fixa klart mig inför school!

Pussåkrams

Måndag

Blabla, supersegt i skolan som vanligt. Längtade bara ut hela tiden eftersom det är en STOR SOL på himelen och knappt finns ett moln därute!!
Men såklart hade man 100 dryga lektioner. Suck!
Kom hem, segade lite, har kollat upp vilka danskläder jag inte har osv...
Har det mesta i alla fall så det är skönt.

Bråkade med mor vid matbordet också, great det då.
BÖÖH!

Älska vädret i alla fall!

Torsdag.

Och jag fullkomligt ÄLSKAR det nya vädret!!
Gud i himelen säger jag bara, solen skiner med stora strålar, och folk börjar ta av sig och man kan om några dagar gå i enbart T-shirt. Liksom hur underbart är inte det!?

Idag var en väldigt skön dag. Hade nationellt prov i engelska, som var superlätt, skrev på massa och var klar på typ 30 minuter. Så jag, Linn, Emil och Linus tog 8.50 bussen hem, köpte köttbullar på ICA, hämtade snabbmackisar hos Emil, sen gick vi helt enkelt hem till mig och gjorde lunch. Jättemysigt!
Sen kom Tom och Micke också så vi fikade lite med bullar och chokladmuffins. :) Vi är ett härligt gäng.
Jag och Linn åkte tillbaks till skolan för att hinna med psykologin och teckenspråk.
När jag kom hem tänkte jag att jag alltid kunde plugga eftersom jag inte hade så mycket för mig. Men det var så tråkigt så ringde Lina, åt och sen kom hon hit. Vi åkte ner till OK, handlade glass och sen åkte vi till lekparken här vid mig och satt och snackade lite skit. Sånt behövs verkligen ibland. Och Lina du är bäst, min bästa vän. <3

Tisdag.

Och jag är grinig. Vet inte varför men jag blev det här och nu..
Bland annat tynger dansen mitt jävla sinne! Jag har inte alls nån lust med dansshow =/ Har inget engagemang för det alls, och gnistan för dansen i Gagnef är totalt bortblåst just nu :S
Ser int ens fram emot dansshow!!!!! NÅT FEL ÄR DET!

Kan ingen tycka synd om mig? ;(
BALLE

Söndag.

Söndag, och tiden står stilla, som den alltid gör på söndagar.
Allting går sjukt segt, och jag har ingenting alls att göra. Tackade nej till att följa med på kupolen, för det känns rätt meningslöst när man är totalpank. Suck...
Enda jag vet som "händer" idag är väl att jag och Lina ska till dansstudion och träna på danserna. Vi snodde nämligen nyckeln av Isabelle så det ska väl bli skönt. Vore ju super om vi försökte köra hela uppvärmningen med styrka och stretch. Dock kommer det nog inte bli så skönt för jag har världens hemskaste träningsvärk sen idrotten i fredags!!
 
Vad som hänt i helgen.. Film i fredags med Robban, kalas för mamsi igår, och sen stack jag å tjejorna till Nina och umgicks där! Det var supermysigt!
Vi kollade film och spelade " Med andra ord", grymt roligt spel alltså!
Känns skitbra med dom tjejerna. Liksom inte vart så bra kompis, eller liksom jag har inte umgåtts med dem tjejorna förutom när det är fest... Så det är skittrevligt tycker jag!


Bla, prata av mig om negativa saker å..
Det känns ibland som att man står still i en hög full av lim och trampar och försöker komma loss...
Ni vet, när man vill ha förändring men det aldrig händer något, man står kvar på samma ställe, och bara blir mer och mer desperat. Sjunker djupare ner.
Jag skulle behöva många förändringar!!
En viktig del, som kanske låter skitfånigt. Tror jag är att våren inte kommit än. Jag är en sån person som verkligen behöver solljus. Hela jag och min kropp mår mycket bättre då! Och eftersom våren låter vänta på sig, får jag nog nöja mig med att stå kvar på samma punkt ett tag till.

Nej nu måste jag gå ut på altan och kamma Skrållis. Hon ligger i mitt knä och lossar grymt mycket vinterpäls!

Puss och kram

Fredag!

Fredag, och äntligen är det helg!!
Den här veckan har jag varit så grymt, trött & seg! Helt otroligt...
Jag antar  att det tar någon vecka att komma igång igen efter att ha varit borta från skolan i 6 veckor.
Sitter och väntar på bussen just nu, den går väl 0755 tror jag.

Vad händer i helgen då?
Jo men det ska jag tala om! :)
Idag kommer Berit hit, så jag ska väl bara mysa och ta det lugnt med honom. Tror inte vi har planerat något särskilt.
På lördag skall vi fira min mor, som fyllde år i onsdags. Så det är öppet hus. Dom som jag vet ska komma är:
Hela familjen, mormor och anja.. Kanske Farmor & Tage också kommer, det märks.
Sedan, på lördag kväll ska jag hitta på något med tjejerna. Blir nog att kolla film, snacka skit å kanske spela nåt spel.. Jag, Lina, Stina, Linn, Nina och kanske Ullis & Elina? Det är inte riktigt klart än siddu... Vet inte vart vi ska vara än heller, haha, men det löser sig det där!

Söndag är det enda jag vet att jag ska dansa. Jag och Lina tog åt oss nyckeln, så nu jäklar skall vi köra så vi kan danserna i sömnen hoppas jag! :)

Nog skrivet.
Ha en bra helg!
Puss&Kram

Onsdag.

Onsdag idag, sitter i skolan just nu. Typ inte gjort ett pilleskit idag.. bara setat och lyssnat på Lena och sen nu skulle vi sitta och fundera på vad vi vill ha för UF företag. Men jag ska troligtvis vara med Linn och Stina A, och dom är inte här idag. Linn har redan slutat och Stina A är sjuk..

Så jag har roat mig med att surfa runt och leta efter en frisyr som jag skulle kunna tänka mig att klippa. Jätte sugen på att klippa håret kort, men vet inte alls om jag skulle våga! Liksom vad gör jag då, om jag inte är nöjd?
Andra alternativet är att behålla längden men klippa en riktigt busig frisyr, med mycket mycket uppklippt och olika längder och ruffstuffs på håret. Det är så tråkigt, för om jag inte plattar det är det varken rakt eller lockigt utan bara flygigt. Alltså inget man vill gå runt i.
Plattar jag det så, ligger det slickat mot huvudet med noll volym så jag har ingen aning. Kanske om man skriver ut frisyrerna man funderar på och går till en salong och frågar vad dem tycker. Dom har ju liksom lite mer kunskap om hår, vad som passar vilket ansikte och så vidare.

Detta skulle kommit ut igår! :)

Tisdag

Idag är det tisdag och det har varit en slapp dag i skolan.
Har bara haft 3 lektioner och slutade halv 1. Göttmos!
En av lektionerna  var teckenspråk., jag var lite orolig för trodde vi hade prov, som jag inte alls hade tränat till.
Men vi satt och bokstaverade bara, ska tydligen ha provet nästa vecka eller nåt liknande.
Efter skolan åkte jag buss med Stina A, hoppade av vid Hushagen och fick sitta en EVIGHET och vänta på Lina! haha. :)
Majlis kom och sällskapade sista 5-10 minutrarna, han hjälpte mig även hitta min lilla fröken så det var ju tur.
Jag och Lina gick till Konsum, handlade varsin macka och pirog så vi hade något att äta, sedan hoppade vi på bussen mot Falun.
Det visar sig när vi kommer dit att Stina är kvar på skolan så det är bara att hoppa på 701 till H-bo och träffa henne där. Hälsade på hennes kille och sedan traskade vi hem till hennes mysiga lght.
Satt där och chillade.. Käkade lite, snackade massa skit och bara hängde. Det kändes bra tycker jag. Bestämde att vi troligtvis ska vara hemma hos henne på lördag, basta, fixa naglarna och såna där fåniga tjejsaker. Grejt tycker jag!
När jag kom hem så bad pappa mig sitta ner för han skulle visa mig något, det visade sig vara inkomstdeklarationen från året som varit och jag blev skitnervös, trodde jag skulle få betala något skit på skatt grejs. Men nejdå..!
Visade sig att jag ska få tillbaks nästan 3000 kr. Wie! Alltid gött med pengar...
Och jag blev helt chockad! Lilla jag har tjänat typ 41 000 kr förra året! På bara sommarjobb och extra knäck!  Bra gjort av mig, och inget vettigt har jag gjort med pengarna :)

Näej... Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar när Robert ringer. Han skulle förmodligen ringa efter matchen, så skönast att man är klar då så det slipper bli stressigt osv..

Ses!

Monday, back at school!

Måndag och skolan började för första gången på 6 hela veckor!
Det har varit en helt otrooooligt seg dag! Jättehungrig, käkade.. Efter 30 minuter är man hungrig igen. Drömdag!
Men allt på skolan är sig likt egentligen. Jag blir seg på precis samma lektioner som förut, tappar energin efter precis lika lång tid på matten osv...
Vanorna sitter i! :)

Men just nu har jag gott om energi och har ingen större lust att sitta bänkad här. Så jag tog telefonen och ringde Lina som alltid ställer upp på att hitta på något :)
Så nu väntar jag på sms att hon åkt från Boan, så ska jag gå ner och möta henne! Brabra, då har jag min dag planerad.!

uschans, nu var det länge sen jag var ut måste jag säga.. och inga pengar för det har jag heller, men suget finns där i alla fall! :)
Får satsa på sista april, men förhoppningsvis blir det något innan dess.!?

Även att jag shoppat lite kläder, trodde jag skulle få mitt shoppingbehov mättat, men det ökar ju bara efter lyckade köp! :)

Nej ska ner och förbereda mig på en promenad i slask ner mot OK!

Ses!

Lågt.

Var ett tag sen man skrev. Bland annat för att blogg h-vetet inte funkat...
Idag var det sista dagen på apu:n, tråkigt, för jag har stormtrivts där! Personalen är urhärlig, och det är ett roligt jobb.

Annars idag, hur har dagen i sig varit? Skit!
Jag är så otroligt låg just nu, känner mig jätte deprimerad och som att jag skulle kunna börja gråta vilken sekund som helst... Antagligen pms:ig, men jag pallar inte det! USCH!

Robert är på hockey :/ Hade mer än något annat velat och behövt ha honom här nu, han är bäst, bäst ,bäst på att muntra upp mig med underbara ord... Han är underbar, och jag älskar honom!
Vet faktiskt inte vad jag skulle gjort utan honom!
Så.. Så fort han kommer hit ska han få ta hand om mig å gosa lite å se på film eller något sånt :) Får ser om jag blir på bättre humör då, troligtvis!!

Tack & Hej

Grattis!

Nu äntligen kommer jag in på min satans blogg igen :)
Men såklart lär jag nu kila till jobbet så får skriva nån annan da' !

Puss & Kram

RSS 2.0