Friday night alone

Spenderar denna fredag som förra veckan, ensam o utan något att göra, SKOJ,riktigt härligt måste jag säga.
Bööh känns som jag jobbat hela lovet också, o är skitstressad över att hinna hitta på saker och ting med allt o alla..
Det känns ju också bra att somliga orkar höra av sig en gång var tredje år..............................................

Torsdag.

Toorsdag, och det här lovet är snart slut, suck. Vart tar tiden vägen? Bara rinner i väg...
Gick upp tidigt imorse, möte med rådgivaren och sen raka vägen till jobbet,, mina fötter värker sönder just nu..
Ligger och vilar o försöker hämta lite kraft, Ninis kommer ju snart o hämtar mig. Dom ville till donken och leka svullon, haha!
Gud va trött jag är... Baby åkte hem imorse å! Lämnade honom själv o då smet han ;).
På lördag då blir det finmiddag o bio för vår del... Ska fira vår 1 års dag tänkte vi.

Nä nu ska jag försöka honna bädda rent innan Ninis kommer.. om jag orkar...

28102007 - 28102008

Helt sjukt!
Baby, inser du att det gått ett år? !! GAH!! :)

Du vet nog inte allt om hur jag kände för ett år sedan, nu får du veta...

Minns du lördagen för ett år och en dag sedan?
Att allt blev så fel, jag vågade aldrig ta steget och den där satans bruden, hon hann före mig. Men hur skulle du kunna veta då? Att jag saknade dig så jag trodde jag skulle bli galen, haha, mamma höll nog på att bli galen hon också. Så mycket som jag tjatade om dig. Men du måste förstå, jag var livrädd att be om en ny chans, det var ju jag som sabbade allt så hemskt första gången eller hur?
Men så möttes våra blickar och jag kunde inte hålla bort mina känslor, att det sårade och gjorde så ont att se dig med någon annan, du måste ha blivit totalt förvirrad av den blicken va? Jag är ju annars så bra på att dölja allt jag känner... :)
Herregud vad vi skrek åt varande, senare på natten, jag grät, tårarna slutade inte rinna, jag kände mig så hopplöst fast i en och samma sits! När du till slut, galet irriterad på ditt eget vis avslöjade att du saknade mig! Ingen och INGET har någonsin gjort mig så lycklig!! Jag vågade knappt tro att det var sant baby!
Allt gick så fort sen, kramen, så varm, som jag hade saknat dig!! Våran skjuts kom, vi åkte åt varsitt håll, och jag hade inte en aning om vad som nu skulle hända. Men som vi bestämt skulle vi träffas på söndagen.
Gud jag har nog aldrig varit så ofokuserad på jobbet, nerovsiteten som bubblade inom mig höll på att ta över.
När du väl kom hem till mig, minns jag nästan ingenting av, kramade jag dig när du kom?
Vad kollade vi på för film egentligen?
Visst försökte vi undvika samtalet så länge som möjligt, var du lika nervös som mig? Jag vågade inte lita på det som jag trodde höll på att hända. Det var för bra för att vara sant...
När vi skulle gå o lägga oss, du var på väg ut och vart sen fundersam när jag stod kvar.. Haha, jag kände mig som en töntig 3 åring, när jag frågade om jag fick ta en kram av dig.
Och det som hände sen, har aldrig lämnat mig, det var en obeskrivlig känsla att  få pussa dig hjärtat! Det fanns så mycket magi i den lilla pussen, du anar inte hur värmen spred sig!

Mycket har hänt sen dess, eller hur älskling?
Ett år fyllt av härliga stunder, seglandes på moln, men även av helvetes jobbiga motgångar, har gjort mig otroligt trygg med dig, och jag känner hur starka vi blivit tillsammans.
Jag är inte längre en ensam individ, jag är vi med dig! DU och JAG! När jag tänker på framtiden ser jag 2 personer inte 1...
Vissa kanske tycker det här är helt otroligt töntigt, vi firar ju bara 1 år.
SKIT NER ER!
För mig är detta en sjukt stor händelse och ett stort steg i mitt liv. För 1 år sedan hade jag aldrig trott detta om mig själv, jag har alltid varit en person som ska klara mig själv, som inte behöver någon annan, som inte visar känslor, för då är man svag...
Robert har lärt mig slappna av, låta honom ta hand om mig, jag behöver inte alltid vara stark. För mig har det varit otroligt svårt men han har lärt mig! Och jag är sjukt tacksam att jag har dig i mitt liv! Så ta åt dig av allt jag säger, för utan dig vet jag inte alls vart jag hade varit idag!

Jag älskar dig och vet att jag alltid kommer älska dig!
You & Me, baby! Until the end.

Helgen är här!

Yees! Helgen är här och det betyder att jag inte kommer behöva visa mig i skolan på SJU veckor! :) Så himla skönt alltså.
Idag blir det i alla fall en lugn kväll, hade tänkt laga mat, bada och bara ta hand om mig, avsluta kvällen med massa Desperate Housewifes avsnitt... :)
Imorrn blir det dock så långt ifrån lugnt som man kna komma! Haha det är Linns omtalade BAG IN DA BOX party ;), haha så roligt! =) Ska bli super skoj, massa vänner, dricka, och dans och bus! :)
Sen avslutas natten med darling, haha tolka rätt, han är chaufför, så då hinner jag umgås med honom ;)

Nej nu ska jag försöka ta något att äta, mår nämligen lite illa :S

Trevligt helg!

Puss / A

Mååndag

Och jag är lika trött som vanligt, fan önskar jag kunde komma med något nytt nån dag!
Åkte till R igår, satt o hängde i ishallen i ett bra antal timmar, hann även med att leka husmor o dela ut choklad till R och Bob. =)
Gick o la oss tidigt, och R var galet förbannad, fast i sömnen, i morse när min klocka ringde. Började sprattla som en fisk, haha!
Jag lyckades i alla fall kämpa mig upp imorse, klarat av skolan, och även lyckats fixa praktik som täcker alla 6 veckor.

Har hunnit träffa bror, Jenny och den sötaste Kajsa man kan tänka sig! Faktiskt stolt över min bror! :)


Nej jag orkar inte, ska se något avsnitt av Desperate Housewifes innan min karl ringer!


Ibland rinner bägaren över och man vet inte i vilken tråd man ska börja dra i....

/ A

hatvärd känsla

Snälla låt mig bara slippa den här dagen, jag orkar inte!
Haft UF hela dagen.. träffat våran rådgivare också.. allting har väl gått bra egentligen.
Men jag har så j-a ont i magen och humöret är som det är en sån här vecka..

Allt blev så fel imorse, och jag hann knappt reagera på hur allting blev, det messade upp hela dagen. O sen är ju allt naturligt mycket värre än jag kanske skulle känt annars.. Hela dagen har bara varit blä!
Jag känner mig så jävla äcklig, och ibland HATAR jag haga.

Man går upp 5 på morgonen, försöker fix ahåret på nå snyggt vis, sminkar sig tar på sig så snygga kläder som man hittar, och när man väl kommer till den där j-a skolan, finns det 1000000 personer som är snyggare, smalare, har snyggare kläder, finare i håret. och jag hatar känslan av att känna mig så totalt värdelös och nollad.
man vill bara gömma sig i en sopsäck o sedan gå hem igen, lägga sig i sängen och skita i att gå upp..
FAN
jag hatar att jag inte kan sluta jämföra mig med andra, man känner sig någorlunda okej och sedan tar man en snabb blick, och skäms över att man ens tyckte de va okej från början.

nä, jag ska fortsätta tycka synd om mig själv ensam, utan att sitta här..

/ A


Måndag med nya tag...

Yes, seg start på en ny vecka, i och för sig brukar alltid måndagar vara riktigt sega.
Måndagar och tisdagar brukar gå åt till att längta tillbaks till helgen som var, och från onsdagen och framåt längtar man efter helgen som kommer..

Gud va roligt det var att låta R skriva något och sedan läsa det :) Haha, msåte göras om!

Som sagt så är det måndag idag...
Började dagen hos R, vilket är bästa (men segaste) starten på en dag! Skola rullade på i sitt eget lilla tempo, struntade i körskolan och satt kvar i skolan istället.
Måndag innebär också att det är godisförbud för mig från och med nu! Har inte bestämt om jag ska tillåta mig själv popcorn, men det får vi se framöver, haha!
I alla fall, efter skolan hämtade mams o paps upp mig, så åkte vi och käkade på Max. Sedan åkte vi vidare mot Nordsjö idé & design. Letade i tapeter i nästan 2 timmar innan jag bestämde mig för att ta hem 3 rullar jag valde mellan. Jag hittade en perfekt till den plan jag hade från början, men den kostade multum. Spela roll, jag är nöjd som det är nu också...
Ska visa R genom datorn när han kommer hem från sin träning, får man höra hans åsikter också. Spännande!

Blir nog Rättvik imorgon också för min del, vill passa på när man vet hur dåligt med tid det kan finnas... :)

Prinsen, du är min bästa skatt, totalt allt för mig <3


Nu skall jag försöka tvinga pappa ut o övningsköra med mig, bara upp till ICA och runt där, måste sitta i en bil, som jag inte gjort sen i torsdags, haha!

Puss / A

Robert här :)

Söndag kväll, Alexandra tyckte det var läge att jag bloggade åt henne.
Så vad gör man inte!
Skön helg trots två matcher, (1 vinst 1 förlust). Framförallt var lördagen skön som jag tillbringade med bloggägaren själv <3


Hon ligger just nu och sover i min säng :) Ska nog lägga min snart jag också, ser skönt ut !

Du är allt för mig älskling, jag kan inte med ord beskriva hur mycket du betyder för mig!
Du är kärlek, trygghet, lycka.. allt man kan önska sig med andra ord !
Jag kommer alltid vara din, du är det bästa som hänt mig gumman, glöm aldrig det!

Jag älskar dig /R


Skit torsdag

Bah nu sitter jag här och min torsdag är praktiskt taget över, SKÖNT!

Igår var jag i alla fall på hockey med R och Werki, trevligt, förutom att jag nästan somnade i sista perioden. Jag förstår inte varför jag är så trött!...
Mysig kväll och skönt att ha prinsen bredvid mig kan jag lova! :)

Torsdagsmardrömmen började imorse med att klockan ringde halv 6, och jag var då knappt vid medvetande, hade seriöst kunnat gömma mig under sängen för alltid.
Vi kämpade oss upp i alla fall, i regnet! :|
Galet kul på teckenspråket, haha. Men efter det sjönk altt ner till Kina typ. Jävla turkfanskap, ska alltid hålla på att bråka och störa och är så himla respektlösa så man vill ju slå sönder dom! Å skit gick det på körlektionen också för att gnälla sönder...

Nog om det, ska hoppa in i duschen nu.
Längtar som sjutton tills på lördag då jag ska mysa sönder med min karl!!

Hejdo / A

Tisdag, halvt i koma

Japp, ännu en dag avklarad mer eller mindre..

Morgonen började halv 6 i Rättvik! Jag och R nästan kröp uppför trappen till köket av trötthet, ushans vilken kämpagrej det var att ta sig upp! 0649 gick min buss och jag sov hela vägen fram till Borlänge, bäddade ner mig riktigt ordentligt. Det är alltid lika jobbigt att säga hej då till min prins också...
Som Linn redan hade förutspått var engelskan inställd och vi gick och fortsatte sova nere i soffan, med tillbehörande turkjävlar! Suck...

Lektionerna pepprade på och sedan var det gympa, badminton och hinderbana. Gick skitbra förutom att jag fick som ett lock för bröstkorgen pga astman. 

USCH, jag är så trött! Jag förstår inte riktigt varför, kanske beror på att stressen med flytten börjar släppa och kroppen slappnar av? Men jag menar jag borde ha tagit igen, hela förra veckan gick jag ju och la mig runt 8 varje kväll.

Aja jag ska gå och försöka lägga mig och vila lite nu, kanske titta lite på Desperate Housewifes. Var länge sen nu...


Jag vet att det är rätt, jag känner mig så otroligt töntigt lycklig med dig, nästan så man kan sitta och skratta åt sig själv. Sådär så man tror att jag är löjligt nykär, efter snart ett år. Helt sjukt...
Men i alla fall är du det bästa som finns och jag saknar dig varje sekund du inte finns i min närhet. Jag menar inte att vi msåte vara med varandra dygnet runt, men känslan av att veta att du finns där, den är obeskrivlig!
  Du är obeskrivlig!

Mig & Prinsen

Sunday-end of the week

Jaops, nu är den här veckan och helgen slut... Varit en bra helg måste jag säga. :)
I fredags flyttade vi helt och hållet, så nu bor vi i lägenhet på Näset, suck. Kvällen ägnade jag o R åt att mysa i mitt lilla rum som bara består av min säng, haha!
Igår var jag och mina tjejor (<3) ut i Rättvik, roligaste kvällen på länge, även om det fanns både + & - under kvällens gång. Ni är bäst! :D

Nu ska jag socialisera med karln min som precis ankom till krypinet :)

 Puss / A

RSS 2.0