t r ö t t

Ja! Jag är så himla trött, men har hunnit få en del gjort idag i alla fall...
Hade bara en lektion o sen lämnade jag in en uppsats i religionen, hemfärd vid 11 ungefär, o efter det pluggade jag klart nästan allt...
Vid 14 åkte jag o tog sista delen i vaccinet o sen till ICA, mötte Pupps som följde med hem, o jag började med maten.
Kockade på tills en lyckad rätt stod färdig på bordet, o mor tog till o med flera portioner! (BRA BETYG) ;D
Nu på kvällsningen har jag skjutsat Nicole, varit på Apoteket åt mor, o sen kollat in vårat hus..Finfint


Nu ska jag hämta Nicole, o sedan poppa popcorn, krypa ner i säng o kika på Greys =))

Söndag

Yesyes, den är helgen har gått ruskigt fort!
Jobbade i freedags mellan 11-18 åkte till Borlänge, mötte upp Linn o sen direkt med bussen till Säter där det var klassfest med underbara Hp3b! Riktigt skoj! :)
Började diskutera Alanya där också, HOPPAS! :)
Igår jobbade jag mellan 11-16 o sen vidare till Gagnef för att vara barnvakt till min miniprins! :)
Sedan kom R som var chaufför åt bror min, han tog en sovpaus hemma hos mig innan han skulle till Borlänge o hämta
honom...
Idag är det jobb mellan 12-21, suck...
Men nu kom Pupps o Gabriel så ska umgås i några minuter innan jag börjar.

Puss / A

Ont

Meningslös dag att spendera i skolan, hade 1 lektion på morgonen till 9.20 o sedan började nästa lektion kl 14, den fick vi sluta en halvtimme efteråt, eftersom vi var så få som orkat oss dit, SUCK!
Ofta vi ska drabbas för att en hel del nötter bestämmer sig för att inte pallra sig dit...
Bestämde att idag tänker jag inte plugga, så det har jag inte gjort heller! :) Lekt med Gabriel lite grann o sen varit o inspekterat huset, vårat badrum är nästan helt klart, bara golvet klart. Blir riktigt bra vårat hus!
Tråkigt att man flyttar till egen bostad inom en förhoppningsvis snar framtid.. (:

Usch, mötte en gammal vän på Kupolen idag, o jag blev jätte, jätte glad att se honom! Men han sa knappt hej, pga sin tjej! :(
Gjorde så ont att jag ville kidnappa iväg dig därifrån! Saknar när vi jämt satt o diskuterade o analyserade allllllt allt allt! :)

En annan karl jag saknar, är MIN karl!  =)
Hann ju knappt umgås igår, tråk!

<3

Många tankar...

Hej hopp!
Idag har det inte hänt särskilt mycket, gått igenom saker till det kommande nationella provet i engelska B, spelat innebandy o sedan har jag försökt engagera mig i pluggandet när jag kom hem..
Gick sisådär men det är väl smällar man får ta, skrev klart en av religionsuppgifterna ialla fall!
Har även gått på min dagliga långpromenad med Rocky, mycket skönt att komma ut i luften, trots att jag höll på att somna innan jag gick ut.. Suck är så himla trött hela tiden.
Vi har bestämt i klassen att det blir grillning hos Mallan på fredag, SKOJ! Innan dess ska jag jobba i Falun på KappAhl, och ska tydligen jobba på Älvmötet i helgen också :S Mysko... Och även hinna med att vara barnvakt på lördag åt min Gabbelito! :)

Har precis kollat igenom lite olika utbildningar i en ansökningskatalog som jag fick IGÅR(!!), sjukt att jag får den när ansökningsdatumen gått ut, haha!
Men vill nog inte börja plugga på en gång efter studenten ändå.. Så det gjorde inte så mycket, hittade några intressanta program:
Event Management nere i Borås, Fastighetsmäklarprogrammet i Malmö och PR & Informationsprogrammet i Örebro.
Känns väldigt intressant och jag ska definitvit börja läsa på mer om dessa, o se vad det kan bli av.. :)
Trodde inte först att jag ville plugga vidare, men nu när jag har hittat program som känns intressanta känns det mycket bättre!
Hm mycket o tänka på där :)

Ska sova på saken nu..

God natt! / A

Longtime

Ja mycket länge sen!
Jag har hunnit blivit frisk o idag är sista dagen på påsklovet... Har inte hunnit göra så mycket...
Påskmiddag med familjen, jobbat, varit i Smedjebacken osv...
I fredags var jag även chaufför åt R o hans kompisar, o den kvällen var lika rolig som en bajskorv i näsan ungefär. BLÄ
Igår lyckades jag förmå päronen att grilla o ja o diverse filurer åkte även o införskaffade födelsedagspresent åt Nina som fyller 19 år idag!
GRATTIS! (:
Idag har jag varit på Ikea med päronen + Rocky. Köpte en hylla, och även en sänggavel o en tvättkorg till mitt o systers badrum.  Nu vet folk (?) att jag lever, o ska nu slå in fröken Arnbergs present.
Herra!


BÖH / A

Ny medicin

Jaa, fan!
Örat har fortfarande inte blivit bättre o jag har fortf en fruktansvärd huvudvärk. Besökte VC igen, o läkaren konstaterade att örat fortfarande är jätterött, o konstaterade även att huvudvärken nog berodde på bihålorna. Men det roliga är att den där h-vetes kortison nässprayen inte hjälper! JAg har haft den sen onsdag o det skall släppa på några dagar. TJENA
Fick i alla fall en ny medicin mot örat som skall käkas i 10 dagar, så får se om den hjälper. Är jäkligt skeptisk till det mesta nu.

Penicillin...& trött

Jadu vilken vecka det har varit! Jisses...
Blev förkyld i lördags, har varit sängliggandes sedan söndagen och i måndags fick jag sådan huvudvärk att jag inte allsk kunde resa mig utan att det svartnade för ögonen o de kändes som jag skulle kräkas..
Igår ringde jag till VC o ville ha läkartid för vi misstänkte bihåleinflammation, men nej jag fick inte träffa läkare, utan de skrev ut Rinicort, och Rinexin till mig, o sedan handlade mamma även hem Sinova o sen nån hemsk nässkölj..
Det hjälpte och huvudvärken började släppa, vilket var så otroligt skönt.
Jag blev så glad!
Började till och med diskutera om jag skulle kunna gå till skolan på fredag eftersom jag varit borta hela veckan..
La mig med gott humör igår kväll o tänkte att äntligen får jag sova ut (har inte sovit ordentligt sen natten mellan tors&fre förra veckan).
Vaknar runt 1 med en sån fruktansvärd smärta i örat, att jag började gråta, går in till mamma o pappa o försöker förklara att mitt öra håller på att gå sönder o jag vet inte var jag ska ta vägen..
Pappa kollar om det finns något där inne, men nej så han bäddar ner mig o säger att vi ska åka in till akuten på morgonen.
Jag försöker sova, men det går inte! Har aldrig haft så ont!!
Halv 4 ramlar jag in hos mamma o pappa IGEN helt hysterisk o jag vet inte vad jag ska göra, de ger mig två voltaren försöker me nån vitlöksklyfta o mams pressar apelsiner o ger mig juice.
Bäddar ner mig o säger åt mig att försöka slappna av. Men jag kunde inte...

Alltså har jag inte sovit något alls inatt, ringde till VC på morgonen och fick en läkartid 1050. Pappa följde med eftersom jag har varit så groggy. Det visade sig vara kraftig öroninflammation o jag fick penicillin på en gång o beodrades ta 2 alvedon 3-4 ggr om dagen för att minska smärtan, eftersom det kan ta ett dygn för penicillinet att verka,,,
Åkte hem o sen sov jag i flera flera timmar, så skönt!

Nu har jag varit vaken några timmar för att maximera min sömn till natten.
Ska gå o göra mig redo för natten nu.
Ses!


RSS 2.0